Akciós Karórák

Órák vitorlázáshoz

Mind a(z) 3 találat megjelenítve

 • Búvár

  Marathon Large Diver’s Quartz (TSAR) – 41mm

  Nincs
  US Gov jelzés
  3 részes gumi szíj
  Acél szíj
  USG acél szíj
  Clear
  549 000 Ft689 000 Ft Választás

  A Marathon Search and Rescue (SAR) órákat a kanadai kormány követelményei szerint fejlesztették ki a SAR-műveletekben való használatra. Úgy készültek, hogy ellenálljanak a szélsőséges körülményeknek és megfeleljenek a felhasználó képességeinek. Először az 1990-es évek elején vezették be, és ma is aktívan használják őket. Kesztyűs kézzel történő használatot lehetővé tevő, felül beépített lünetta; gyenge megvilágítás az éjszakai bevetéseken való használathoz; csavaros korona és O-gyűrűs rendszer a 30ATM vízállóság érdekében; nagy nyomatékú fogaskerekek, amelyek a szerkezetet a mutatókkal kötik össze; Incabloc™ lengéscsillapítók minden automata szerkezeten. Svájci gyártás.

 • Búvár

  Marathon Anthracite Large Diver’s Automatic (GSAR) – 41mm

  Nincs
  US Gov jelzés
  3 részes gumi szíj
  Antracit acél szíj
  Clear
  829 000 Ft1 149 000 Ft Választás

  A Marathon Anthracite GSAR-t először 2018-ban adták ki az taktikai éjszakai bevetések során történő lopakodás elősegítésére. Kézzel összeszerelt, tartós, fekete, tükröződésmentes, ionbevonatú (IP) páncélzattal ellátott 316L rozsdamentes acél tokkal rendelkezik. Minden egyes alkatrész külön-külön van bevonva a 100%-os lefedettség biztosítása érdekében.

 • Búvár

  Marathon Large Diver’s Automatic (GSAR) – 41mm

  Nincs
  US Gov jelzés
  3 részes gumi szíj
  Acél szíj
  USG acél szíj
  Clear
  689 000 Ft829 000 Ft Választás

  A Marathon Search and Rescue (SAR) órákat a kanadai kormány követelményei szerint fejlesztették ki a SAR-műveletekben való használatra. Úgy készültek, hogy ellenálljanak a szélsőséges körülményeknek és megfeleljenek a felhasználó képességeinek. Először az 1990-es évek elején vezették be, és ma is aktívan használják őket. Kesztyűs kézzel történő használatot lehetővé tevő, felül beépített lünetta, gyenge megvilágítás az éjszakai bevetéseken való használathoz, csavaros korona és O-gyűrűs rendszer a 30ATM vízállóság érdekében; nagy nyomatékú fogaskerekek, amelyek a szerkezetet a mutatókkal összekötik, IncablocTM lengéscsillapítók minden automata szerkezeten.

Kosár

Kategóriák

Márka