Marathon Desert Tan Pilot’s Navigator with Date – 41mm

237 600 Ft255 200 Ft

Ingyenes szállítás

A Marathon Desert Tan Pilot’s Navigator with Date egy olyan navigátor, amelyet sivatagi barna színben tündöklő tokkal szereltek. Egyedi, piros végű másodpercmutatóval rendelkezik és a számlapon 4:30-nál elhelyezett dátum jelölővel látták el.

Cikkszám: N/A Kategóriák: , , , , , Címkék: ,
Icon-85

14 napos elállási garanciát biztosítunk minden termékünkre

Icon-17

Magyar bolt vagyunk a márka hivatalos forgalmazója

Icon-23

Kérdése van? Hívja szakértő csapatunkat +36-70/153-8880

Icon-85

14 napos elállási garancia

Icon-17

Magyar bolt, hivatalos forgalmazó 

Icon-23

Kérdése van? +36-70/153-8880

További információk

Kategória

, , , , ,

Számlap színe

Tok színe

Számlapjelölés

, , ,

Gyártó

Származási ország

Tok átmérője

Tok anyaga

Szerkezet

Szerkezet típusa

Üveg anyaga

Kollekció

Funkciók

Vízállóság

Szíj anyaga

,

Marathon márka bemutatása, információk

marathon.png.thumb_1305x540

Modern katonai tervezés

1941 óta a Marathon katonai karórékat, időmérő eszközöket gyárt az Szövetséges Erők részére. Ma már a család negyedik generációja folytatja ezt a hagyományt, egy széles skálájú eszközpalettával, amely időt, hőmérsékletet és távolságot mér. A Marathon órák a katonai strapabíróságot ötvözik a svájci mérnöki és kézműves hagyománnyal, ezzel garantálva a legmagasabb minőséget és pontosságot.

youtube-video-thumbnail
marathon-military
Marathon

Katonai karórák

A Marathon katonai karórái kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak az extrém körülményeknek és a katonai tevékenységek során előforduló igénybevételeknek.

Ezek az órák a katonai szolgálatok és speciális műveletek szükségleteire szabva kerülnek tervezésre és gyártásra, hogy megfeleljenek a katonai környezet szigorú követelményeinek.

Legyen szó hadműveletekről, mentőakciókról vagy egyéb kritikus műveletekről, ezek az órák hűséges kísérők, amelyek képesek megállni a helyüket a legnagyobb kihívások közepette is.

Marathon

Búvár karórák

A Marathon Search and Rescue (SAR) órákat a kanadai kormány követelményeinek megfelelően fejlesztették ki mentési műveletekhez. Extrém körülmények közötti használatra tervezték, hogy megfeleljenek a felhasználó képességeinek.

Svájci gyártmányú automata vagy kvartz mozgatókkal működve a SAR búvárórák elérhetőek 36 mm, 41 mm és 46 mm tokméretekben.

marathon-diver
Marathon

Pilóta órák

A Marathon PILTA (Pilot's Automatic) órák kifejezetten a pilóták számára tervezett megbízható és funkcionális karórák. Ezek az órák a katonai és pilótaigényekre fókuszálnak, így olyan funkciókkal rendelkeznek, amelyek megkönnyítik a repülés közbeni időmérését és navigációját.

Az órák strapabíró anyagokból készülnek, amelyek ellenállnak a környezeti hatásoknak és a kopásnak. 

marathon-pilot
marathon-arctic
Marathon

Arctic széria

A Marathon Arctic sorozat megbízható és tartós órákat kínál, amelyek kifejezetten extrém hideg körülményekre és igényekre lettek tervezve. Ezek az órák képesek megállni a helyüket az Északi-sarktól az Antarktiszig. A sorozat azok számára lett kialakítva, akik extrém hideg körülmények között dolgoznak vagy kalandra vágnak.

A számlapok és mutatók világos színekkel rendelkeznek, ami különösen fontos a gyenge fényviszonyok és a sötét téli napok esetén. A kiváló minőségű anyagokból készült tokok és szíjak a hideg hatásainak ellenállnak, és strapabíróak az extrém körülmények között.

Szállítási és fizetési információk