Yema márka

Yema | óramesterek | tradíció

Since 1948

A Morteau-i műhelyekből, az óragyártás történelmi bölcsőjéből a Jura-hegységben, tapasztalt francia óragyártók készítik a professzionális órákat, hogy felszereljék vele a katonákat, űrhajósokat, sportolókat és felfedezőket, akik rendkívüli körülmények között érik el a kivételes teljesítményt, miközben a professzionális YEMA karóra mutatja az időt a csuklójukon.

Yema házón belül tervezett szerkezetek

Mint független óragyártó, a YEMA saját Standard és Manufacture minőségű mechanikus óraműveket tervez és gyárt 2011 óta.

Yema

Búvár karórák

A YEMA búvárórái a mélytengeri felfedezésekhez és a víz alatti kalandokhoz lettek tervezve. Ezek az órák a legmagasabb szintű vízállósággal rendelkeznek, és megbízható társai lehetnek a merülések során.

Az YEMA búvárórák megbízhatóságukról és strapabírásukról ismertek, így bátran felfedezhetjük a mélytengeri világot, tudva, hogy ezek az órák minden kihívást felül fognak múlni.

jason-washington-x-yema-1663589587500
wristmasteryema-1671524108557
Yema

Elegáns karórák

Ezek az órák tökéletesen illeszkednek a mindennapi életbe, legyen szó sporttevékenységről vagy városi kalandokról.

A tartós anyagok és a minőségi kivitelezés biztosítja, hogy ezek az órák hosszú távon is megbízható társai legyenek mindazoknak, akik aktív életmódot folytatnak és igénylik a magas szintű minőséget.

Yema

Chronograph órák

Az YEMA kronográfok hőseink, a motorsport világának ikonikus szereplői által viseltek, és jelen vannak a legtöbb jellegzetes pályán az 1960-as évektől kezdve. Ezek a kronográfok nem csupán egyszerű időmérő eszközök, hanem valódi legendákká váltak a motorsport történetében.

 A YEMA az évtizedek során megőrizte a motorsport világában betöltött megbízhatóságát és kiválóságát, és büszkén folytatja ezt a hagyományt a modern motorsport szerelmeseinek örömére.

rally-desk-1673362814020
yema-superman-armee-de-lair-steel-auto-lifestyle-1-1663589351228
Yema

Katonai órák

A YEMA a francia hadsereg számára készít és szállít szinte elpusztíthatatlan, magas minőségű karórákat, amelyeket a katonai személyzet specifikációi alapján terveznek és gyártanak.

A cég folyamatosan törekszik az innovációra és a minőség fenntartására, hogy a hadsereg tagjai mindig megbízható és strapabíró órákat viselhessenek, amelyek biztosítják a pontos időmérés és a tartósság előnyeit.

Kosár